09 грудня 2014

Будьмо знайомі


Я - Цехмейструк Катерина Андріївна,  учитель української мови та літератури Киликиївського  НВК, категорія - вища, звання - "старший вчитель". Працюю у цій школі з 1991 року. 
Хоч  робота учительська виснажлива, нелегка,  від якої  нерви паляться, мов хмиз сухий, а серце рветься, але нема щасливішої долі, коли людина з рук учителя  іде у світ обізнаною, впевненою і щасливою.
 Головним моїм завданням є турбота про постійне підвищення якості навчально- виховного процесу, розвиток творчого потенціалу кожного учня.
Важливе місце у розвитку власної професійної майстерності  посідають відкриті уроки. Як правило, вчителі йдуть до свого колеги з тим, щоб побачити нову, добре відпрацьова­ну методику, або ознайомитись із методикою проведення нового типу уроку.
      Ще одна досить поширена та ефективна форма методичної роботи — взаємовідвідування уроків і позакласних заходів. У нас вона проводиться в розрізі «досвідче­ний учитель — молодий учитель».
Усі напрацювання, проблеми обговорюються  на засіданнях методичних об'єднань.
Велика увага приділяється для роботи з обдарованими і талановитими дітьми.
Учні школи беруть активну участь в інтелектуальних конкурсах: “Соняшник”, “Патріот”.
Пошук обдарованих та здібних учнів, талановитих, творчих дітей  реалізовується через проведення шкільних олімпіад, конкурсів.
 Мої  вихованці  є переможцями районних предметних олімпіад, конкурсів знавців української мови імені Петра Яцика, Т.Г.Шевченка,  конкурсів  творчих робіт. 

1 коментар: